Продукування фемінативів як спосіб подолання гендерної асиметрії в мові (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2015)
У статті йдеться про оновлення українського лексикону, зокрема фемінне словотворення в системі та структурі української мови, що  виявляє стійку тенденцію до регулярності, а також про готовність суспільства кодифікувати нову норму, долаючи асиметричне ставлення до чоловіків і жінок.
Keywords: жіноча особова назва; словотвірна норма; тенденція; фемінатив