Лінгвостилістичні особливості повторів в англійському авіаційному радіотелефонному дискурсі (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2015)
У статті розкрито роль та лінгвостилістичні особливості повторів в англійському авіаційному радіотелефонному дискурсі. Особливу увагу зосереджено на лексичних, синтаксичних, лексико-синтаксичних та фразових повторах, на явищі синтаксичного паралелізму як засобах спрощення взаєморозуміння між диспетчером управління повітряним рухом і пілотом.
Keywords: англійський авіаційний дискурс; радіотелефонія; особливості синтаксичної структури; професійне спілкування