Форми та методи фахової підготовки студентів у процесі самостійної роботи на уроках з англійської мови (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2015)
У статті розглядаються методи самостійної роботи студентів при вивчені іноземної мови, її види та форми. Проаналізовано підходи до організації самостійної діяльності студентів у сучасних умовах. Розкрито ключові складники впливу на покращення ефективності професійної підготовки майбутніх фахівців.
Keywords: самостійна робота студентів; форми та методи навчання; ефективність; мовна підготовка фахівця; професійна освіта