Система вправ для розвитку логічної культури на заняттях іноземної мови (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2015)
У статті розглянуто типи вправ для формування мовленнєвої компетенції; запропоновано систему вправ, послідовне виконання яких сприяє розвитку логічної культури на заняттях іноземної мови.
Keywords: логічна культура; вправа; вправи на розвиток логічного мислення та логічного мовлення; аналітичні вправи