Співвідношення емотивності та оцінності у структурі англійського прикметника (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2014)
Емотивність та оцінність є важливими характеристиками англійських емотивних прикметників, що вживаються для кодифікованого вираження емоцій в мовленнєвому спілкуванні, справляючи емоційний ефект на реципієнта.
Keywords: емоція; емотивність; оцінність; семантична структура