Невласне пряма мова в новелах М. Коцюбинського (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2014)
У статті йдеться про особливості використання невласне прямої мови в новелах М. Коцюбинського. Невласне пряма мова розглядається як стилістичний прийом відтворення внутрішнього мовлення персонажів. Виділено комунікативні типи невласне прямої мови – монологічний і діалогічний.
Keywords: невласне пряма мова; невласне прямий діалог; невласне прямий монолог