Тексти-роздуми. Риторико-стилістичний аспект (на матеріалі англійської мови) (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2014)
Виявляються основні параметри текстів-роздумів, аналізуються риторико-стилістичні аспекти їх утворення.
Keywords: тексти-роздуми; композиція; логіко-структурні особливості; типологія; есе