Розгалуженість, складність і взаємодія образів роману «Апостол Черні» Ольги Кобилянської (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2014)
У статті на основі аналізу роману О. Кобилянської «Апостол Черні» прослідковано розгалуженість, складність і взаємодія системи образів твору, що дає можливість виявити авторські особливості підходу до створення художніх образів.
Keywords: роман; письменниця; система образів; авторській підхід; розгалуженість