Оказіональні прислівники у творчості письменників Дніпропетровщини (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2014)
Стаття присвячена дослідженню оказіональних адвербіальних лексем у творчому надбанні дніпропетровських письменників другої половини ХХ – початку ХХІ століття, зокрема аналізу їхніх семантико-дериваційних особливостей, оказіональних значень, образного-асоціативного потенціалу та експресивних функцій.
Keywords: оказіоналізм; індивідуально-авторський прислівник; адвербіальна неолексема; словотвірний тип; лексико-семантична група; експресивність