Формування мовної культури майбутнього лікаря при вивченні медичної термінології (практичні матеріали) (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2014)
У статті проаналізовані питання мовної культури у галузі  медичної термінології, значення цього розділу для майбутніх фахівців та подано практичні матеріали, що використовується автором у викладанні курсу української мови (за професійним спрямуванням) при вивченні лексичних норм.
Keywords: культура мови; лексична норма; медична термінологія; практичне завдання