Групове навчання як засіб формування навичок самоконтролю учнів початкових класів (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2014)
У статті розкриті особливості організації групової навчальної діяльності молодших школярів на уроках української мови, узагальнені психолого-педагогічні умови формування навичок самоконтролю учнів у процесі групової роботи, а також подано зразки вправ і завдань, що можуть бути використані вчителям початкової школи на уроках української мови для організації групової навчальної діяльності дітей.
Keywords: молодший шкільний вік; групова навчальна діяльність; навичка; самоконтроль; функції самоконтролю