Рекламний текст як функціональний різновид мовлення (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2014)
У статті зроблено огляд різних трактувань реклами як форми діяльності та запропоновано узагальнену класифікацію рекламних повідомлень. Схарактеризовано рекламне мовлення як вид масової комунікації, описано модель рекламної комунікації. Подано комунікативно-мовленнєві характеристики рекламного тексту та зроблено спробу визначити місце текстів реклами  в системі функціональних стилів.
Keywords: реклама; масова комунікація; рекламна комунікація; комунікативний акт; рекламний текст; інформаційний стиль; рекламний підстиль