Уплив екстра- та інтралінгвальних чинників на розвиток військової лексики української мови (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2014)
У статті визначено сутність мовних та позамовних факторів розвитку фахової підсистеми. Досліджено взаємодію екстрамовних та інтрамовних аспектів у процесі формування та функціонування військової лексики.
Keywords: мовний фактор; позамовний фактор; екстралінгвістичний; інтралінгвістичний; військова лексика; фахова лексика