Лінгвостилістика нових запозичених англізмів в українській мові (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2014)
У статті систематизавано мовностилістичні особливості англізмів, які виникли й були запозичені до української літературної мови у 1990-х – 2000-х роках: виявлено стилістичні прийоми, когнітивні характеристики, парадигматичні відношення та взаємодію стилістичних прийомів у неологізмах-запозиченнях.
Keywords: англізм; неологізм; запозичення; стилістичний прийом; парадигматичні відношення