Про співвідношення понять «варіант», «інваріант», «варіантність», «варіювання» у словʼянському мовознавстві (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2013)
Основна мета дослідження – аналіз різноаспектних спостережень і неоднозначність позицій учених щодо вивчення таких наукових понять, як «варіант», «інваріант», «варіантність», «варіювання» у словʼянському мовознавстві.
Keywords: варіант; інваріант; варіантність; варіювання; формальні варіанти; варіантологія; мовознавство