Засоби експресивного синтаксису в художньому тексті (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2013)
У статті йдеться про засоби експресивного синтаксису. Увагу звернено на звертання, номінативні речення, неповні та парцельовані структури. Обґрунтовано думку, що синтаксичні експресивні засоби не лише відзначаються художньо-зображальною місткістю, а й чуттєвої мають впливові якості.
Keywords: експресивний синтаксис; звертання; називний уявлення; номінативні речення; неповні речення; парцельовані структури