Способи створення іронічного стилю мови кросвордів (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2013)
Статтю присвячено особливостям мовного оформлення сучасних кросвордів. Проаналізовано різноманітні прийоми мовної гри: полісемія, каламбур, парономазія, прецедентні феномени, каламбурні словотвірні засоби тощо.
Keywords: кросворд; гумористичний стиль; іронічний стиль; мовна гра; полісемія; каламбур; парономазія; фразеологізми; прецедентний феномен