Діалектизми в сучасному поетичному мовленні (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2013)
У статті проаналізовані різнорівневі діалектизми в поетичних творах Івана Малковича. Особлива увага звертається на лексичні діалектизми: визначено їх розряди за частиномовною належністю, наведено семантичні групи, з’ясовано роль у поетичних текстах.
Keywords: діалектизм; гуцулізм; поезія; Іван Малкович