Психологічний дискурс новели Михайла Коцюбинського «Сон» (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2013)
У статті розглядаються особливості психологічного зображення в новелі «Сон» Михайла Коцюбинського. Розкрито специфіку психологічного малюнка, визначено та проаналізовано засоби творення характерів персонажів твору.
Keywords: психологізм; новела; художній засіб