Поетика вираження образу русалки в усній народній творчості (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2013)
У статті в порівняльному аспекті проаналізовано українські та російські народні русальні пісні, схарактеризовано їх тематичні та художньо-образні особливості, виявлено спільні та відмінні риси.
Keywords: усна народна творчість; художньо-образна структура; жанр; русалка; русальні пісні