Розробка системи завдань у змісті комунікативної установки як чинник ефективної навчальної діяльності (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2013)
У статті розкрито корелятивний узаємозвʼязок комунікативної установки з рівнем сформованості соціокультурної компетенції майбутніх учителів. Розроблено систему завдань, спрямованих на формування країнознавчої компетенції у змісті соціокультурної компетентності майбутніх фахівців.
Keywords: комунікативна установка; майбутні вчителі; країнознавча компетенція; соціокультурна компетенція