Шляхи формування пізнавальної самостійності майбутніх учителів української мови (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2013)
У статті представлено особливості професійної підготовки вчителів. Проведено аналіз шляхів формування пізнавальної самостійності майбутніх фахівців. Визначено основні педагогічні вимоги до формування творчого мислення, пізнавальної самостійності майбутніх учителів української мови.
Keywords: пізнавальна самостійність; навчання; знання; уміння; навички