Проблематика міжмовної енантіосемії у словʼянських мовах (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2013)
У статті проаналізовано проблеми міжмовної енантіосемії в контрастивній лінгвістиці, розглянуто класифікацію міжмовних відповідностей енантіосемічного характеру, зіставлено найбільш частотні енантіоніми в словʼянських мовах, описано міждисциплінарний аспект дослідження.
Keywords: контрастивна лінгвістика; омонімія; полісемія; антонімія; енантіосемія