Інфінітив у церковнослов’янській мові української редакції кінця XVI – XVII ст. (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2013)
У статті проаналізовані форми інфінітива у церковнослов’янській мові української редакції кінця XVI – XVII ст., проведений зіставний аналіз особливостей будови цих форм із відповідними у старослов’янській мові та українській XVI – XVII ст.
Keywords: інфінітив; основа на голосний; основа на приголосний; церковнослов’янська мова української редакції