Походження словотвірних моделей обставинних прислівників у східнословʼянських мовах (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2013)
Обґрунтовано синтаксичну природу походження словотвірних моделей обставинних прислівників в історії східнословʼянських мов.
Keywords: деривація; адвербіалізація; морфолого-синтаксичний спосіб; історичний словотвір; словотвірна модель; східнословʼянські мови