Функційний потенціал запозиченої казначейської лексики (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2013)
У статті розглянуто англійські запозичення української казначейської терміносистеми. Простежено функціонування інтернаціоналізмів і кальок англійського походження. Закцентовано увагу на доцільності використання запозичень.
Keywords: запозичення; англіцизм; інтернаціоналізм; калька; казначейська термінолексика