Роль метафори у формуванні української криміналістичної термінології (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2013)
У статті досліджується метафора як чинник творення криміналістичних термінів, з’ясовується роль метафори у формуванні української криміналістичної термінології.
Keywords: метафора; українська криміналістична термінологія; вторинна номінація; загальновживана лексика