Результатив як граничний вияв дії (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2013)
У статті проаналізовано вплив граничності основ дієслів-мотиваторів на можливість утворення результативів, інтерпретовано поняття «результат дії» і «граничність дії», подано семантичну характеристику категорії результатива та форм результативних конструкцій.
Keywords: граничність; результат; результатив; рубіж (межа) дії / процесу