Відсубстантивні адвербіативи у формі орудного відмінка в українських діалектах (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2013)
У статті проаналізовано діалектні відіменникові прислівники в різних граматичних формах (чоловічого, жіночого, середнього роду, формі множини) орудного відмінка, утворені в результаті синтетичного (відмінкового) та аналітичного (прийменниково-відмінкового) переходу субстантивів в адвербіативи.
Keywords: прислівник; орудний відмінок; адвербіалізація; адвербіатив; діалект