Особливосты перекладу фразеологічних одиниць сучасної німецької мови (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2013)
У статті аналізується проблема перекладу  німецьких фразеологічних одиниць, а також розглядаються способи перекладу німецьких фразеологічних одиниць українською мовою.
Keywords: фразеологічні одиниці; запозичення; трансформації; фразеологія