Інновації в сучасній українській економічній лексиці: Щодо питання специфіки термінологічного запозичення (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2013)
У статті з’ясовуються проблеми запозичення в сучасній українській термінологічній лексиці. Визначається місце англіцизмів у сучасній українській економічній термінології. Розглядаються процеси входження в мову іноземної лексики та особливості її вживання.
Keywords: інновації; термінологія; запозичення; економічна лексика; англіцизм