Соціокультурний аспект комунікативних табу (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2013)
У статті на матеріалі мовлення українців розглядається взаємозв’язок комунікативних табу з іншими видами культурних заборон, визначаються характерні ознаки цих явищ, а також виокремлюються специфічні особливості, притаманні комунікативним табу в процесі спілкування.
Keywords: спілкування; комунікація; комунікативне табу; культурне табу