Частиномовний статус невідмінюваних слів у сучасному мовознавстві (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2013)
У статті розкрито дискусійність проблеми частиномовного статусу невідмінюваних слів зі значенням стану в сучасному мовознавстві, проаналізовано різні концепції встановлення їхньої морфологічної природи, з’ясовано термінологію найменування таких слів.
Keywords: предикативний прислівник; невідмінюване слово; аналітичне дієслово; предикат стану