Систематизація структурних елементів та лінгвістичних засобів передачі змісту англійської комерційної реклами (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2013)
Стаття присвячена систематизації структурних компонентів англійської комерційної телереклами, необхідної для проведення експериментально-фонетичного дослідження їхньої просодичної організації.
Keywords: англійська комерційна телереклама; структурні компоненти; просодичні засоби; прагматичні особливості; експериментально-фонетичне дослідження