Міжкультурна комунікація: лінгвістичний аспект (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2013)
Проаналізовано найважливіший аспект міжкультурної комунікації – лінгвістичний, який в рамках вербального спілкування розкриває особливості культури комуніканта засобами мови.
Keywords: аспекти міжкультурної комунікації; лінгвістичні засоби; мовний бар’єр; міжкультурний діалог; прояв культури; метатекст; мовний код; культурний та соціальний контекст