Експресивність як функціональна властивість номінативних синтаксичних конструкцій-МЖФІ (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2013)
У статті розглядаються номінативні синтаксичні конструкції, як ще один вид малих жанрових форм інформації та функціональні особливості, притаманні зазначеним синтаксичним одиницям.
Keywords: МЖФІ; номінативні синтаксичні конструкції (НСК); експресивність номінативних побудов; експресивний синтаксис МЖФІ