Особливості гіперо-гіпонімічних відношень у військовій лексиці української мови (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2013)
У статті досліджено сутність лексико-семантичної категорії гіпонімії, проаналізовано характер семантичної організації військової лексики, визначено головні функції гіпонімів і сукупність формальних засобів вираження гіпонімічних відношень.
Keywords: гіпоніми; військова лексика; семантичне значення; родо-видові відношення