Типологічна класифікація німецьких та українських паралінгвістичних фразеологізмів (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2013)
У статті розглянуто німецькі та українські паралінгвістичні фразеологізми як специфічні мовні номінації на позначення невербальної поведінки людини. Зроблено спробу типологічного упорядкування досліджуваних одиниць відповідно до визначених критеріїв.
Keywords: типологічний аспект; паралінгвістика; паралінгвістичні фразеологізми; кінеграма; невербальна поведінка; вербалізація