Лексико-семантична група дієслів інтелектуальної дії в українській літературній мові (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2013)
Статтю присвячено дослідженню групи дієслівної лексики української літературної мови, що позначають інтелектуальні дії свідомого суб’єкта; аналізу семантичної категорії 'потенційна спостережуваність', регулярне вираження якої властиве українським дієсловам дії.
Keywords: дієслово; інтелектуальна дія; сема; категорія; спостережуваність; експлікація