Дієслова лексико-семантичного поля «аграрне виробництво (рослинництво)» в українській мові: критерії ідентифікації та типологія (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2013)
Предметом статті стали українські дієслова, які позначають процеси аграрного виробництва, зокрема обробітку ґрунту, висаджування рослин та догляду за ними, збирання урожаю тощо. Простежуються семантичні особливості таких дієслів, окреслюються критерії їх ідентифікації, виявляється їх типологія.
Keywords: дієслово; лексико-семантичне поле; типологія дієслів