Від холуя до холуйства (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2013)
У статті досліджується етимологія, лексико-семантичні функції та словотвірні можливості слова «холуй» у текстах художнього, публіцистичного, наукового, офіційно-ділового стилів.
Keywords: етимологія; синоніми; семантика; словотвір; номінація; антропоніми; експресія