Бурлук – Бурлучок: формально незмінні та граматично переоформлені імена (у басейні річки Великий Бурлук) (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2013)
У роботі досліджено особливості взаємодії гідроніма Бурлук / Бурлучок та назв суміжних поселень із топонімною основою Бурлук-, проаналізовано основні структурні типи гідронімів і ойконімів, що стали результатом топонімічної метонімії, та охарактеризовано напрямки назвотворення із вихідними гідронімними лексемами.
Keywords: топонім; гідронім; ойконім; топонімна (гідронімна) лексема; топонімічна метонімія