Наївні одиниці виміру в російській карті світу (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2013)
У статті розглядається мова лінгвокультури. Особливу увагу приділено квазістереотипам. Вивчено семантичну природу одиниць. Виявлено їх диференціальні ознаки. Описано когнітивна специфіка. Досліджено механізми формування квазіміри.
Keywords: мова; культура; мислення; стереотип; квазістереотип; прототип