Терміни фінансового права в лексичній системі сучасної української мови (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2013)
У статті розкрито особливості організації термінологічної підсистеми української мови, що обслуговує галузь фінансового права; визначено місце термінів фінансового права в лексичній системі сучасної української мови й їхню роль у формуванні сучасної мовної картини світу; проаналізовано особливості організації й систематизації лексичних одиниць – фінансово-правових термінів.
Keywords: термін; лексема; терміносистема; дефініція; фінансове право