Неологізми як засіб увиразнення рекламних текстів (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2013)
Визначено роль неологізмів як ефективного засобу увиразнення рекламних повідомлень; з’ясовано активність неолексем за морфологічною ознакою та проаналізовано способи творення нових слів.
Keywords: рекламний текст; неологізм; словотвір; мовленнєвий вплив