Прагматика соціолектизмів у сучасному художньому тексті (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2013)
Статтю присвячено дослідженню прагматичних особливостей соціальних діалектизмів у сучасному художньому тексті. Описуються виражальні можливості соціолектизмів.
Keywords: прагматика; художній текст; соціальний діалектизм (соціолектизм)