Лінгвопоетична репрезентація концепту МАТИ (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2013)
У статті йдеться про  особливості репрезентації концепту МАТИ у віршованих текстах; акцентовано передусім на  дослідженні перцептивних образів, що ґрунтуються на відчуттях; проаналізовано візуальні, тактильні, одоративні, аудіальні чуттєві образи, їхню вербалізацію; маніфестовано смислове наповнення досліджуваного концепту; проілюстровано його здатність вступати в різні асоціативні зв’язки.
Keywords: концепт; чуттєвий образ; художній образ; смислове наповнення; асоціативні зв’язки