Особливості функціонування метафори в політичному дискурсі сучасної публіцистики (на матеріалі української та чеської періодики) (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2013)
У статті здійснено спробу порівняльного аналізу метафори в політичному дискурсі з точки зору особливостей її використання в сучасній українській та чеській публіцистиці.
Keywords: метафора; політична метафора; публіцистика; публіцистична метафора