Психологічні чинники формування крос-культурної компетентності студентів-іноземців у процесі навчання української мови (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2013)
У статті розглянуто психологічні чинники формування крос-культурної компетентності студентів-іноземців у процесі навчання української мови, до яких віднесено країнознавчий інтерес до національного характеру та соціокультурних розбіжностей, а також  пізнавальні, професійні та соціальні  мотиви.
Keywords: крос-культурна компетентність; країнознавчий інтерес; національний характер; соціокультурні розбіжності