Комунікативний курс польської мови для іноземців: профіль підручника та компетенції викладача і слухача (Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного університету, 2013)
Стаття зосереджується на специфіці побудови і проведення комунікативного курсу польської мови та супутніх занять у рамках діяльності українських шкіл / курсів іноземних мов. До уваги береться відповідність змістового наповнення підручника до вимог програм згаданих курсів та очікувань слухачів. Доводиться, що спрощена і вибіркова формула подання матеріалу в такому підручнику може не співпадати з компетенціями викладача та рівнем підготовки слухача.
Keywords: польська мова; комунікативний курс; підручник іноземної мови; мовна компетенція